Docked

brengt medisch naar mensentaal

Creatieve verbindingen

Docked is het bureau van Kim Geerlings-Grootscholten, een ervaren freelancer.


Ik ben gespecialiseerd in het creëren van creatieve vertaalslagen. Docked is een samentrekking: Doc-K-Ed. De K van Kim bouwt bruggen tussen Doc: de medische inhoud en Ed: educatie. 

Docked biedt een veilige haven voor medische wetenschapscommunicatie. 

Focus op non-profit 

Als zelfstandig ondernemer richt ik me met name op non-profitprojecten en publieke organisaties in de gezondheidszorg:  maatschappelijk betrokken organisaties, zoals patiëntenverenigingen, artsenorganisaties, zorginstellingen, ziekenhuizen en overheidsinstanties.

Docked staat voor integriteit in communicatie en advies.

Medische kennis

Mijn opleiding Geneeskunde zorgt dat ik complexe medische onderwerpen snel kan doorgronden. Dit draagt bij aan een soepele vertaling van ingewikkelde materie naar begrijpelijke informatie.

Brede ervaring

Met meer dan 12 jaar ervaring in medische communicatie en educatie ben ik gespecialiseerd in het ontwikkelen van content voor publiek, patiënten en zorgverleners. Ik heb ervaring met een breed scala aan onderwerpen en zeer diverse uitingsvormen, van artikel tot animatie, podcast tot e-learning en infographic tot illustratie.

Over Kim

Na het behalen van mijn Master Geneeskunde aan de UvA, heb ik enkele jaren gewerkt in de farmaceutische industrie en bij een toonaangevend medisch communicatiebureau. In 2015 zette ik de stap naar zelfstandigheid met KG.txt, mijn eerste freelancepraktijk op het gebied van medische communicatie en educatie. Na 8 jaar van mooie projecten, voornamelijk in opdracht van communicatiebureaus, uitgeverijen en farmaceutische bedrijven, was het tijd voor verandering.

Docked: Een nieuw begin
In 2023 heb ik Docked opgericht, een nieuw hoofdstuk in mijn carrière. In Docked komen mijn liefde voor taal en visuals samen met mijn medische achtergrond. Ik zet mijn rijke kennis en ervaring nu in voor maatschappelijke initiatieven in de zorgsector.

Wat kan Docked voor jou betekenen?

Creatieve oplossingen in wetenschapscommunicatie

Meedenken en adviseren: samen maken we een solide plan

Een paar extra handen om jouw communicatieplannen tot uitvoering te brengen

Bijzondere doelgroepen bereiken

Inhoudelijke begeleiding van illustratoren, designers, animators, podcastmakers

Scripts schrijven voor video's en animaties. Redactie van medische podcasts

Content ontwikkelen voor e-learning modules, presentaties, folders, websites, magazines, etc.

Een workshop op maat? Andere ideeën? Laten we samen kijken naar de mogelijkheden!

Contact

Docked
Kim Geerlings-Grootscholten, MSc
Oude Wetering | The Netherlands
06-12290973